Work and travel Агенции

Usit colours

Смята се, че Usit Colours е най-голямата агенция за студентски бригади в България. Също е една от първите две агенции, започнали да предлагат програма Work and Travel USA за български студенти още през 1997- 1998 година.
Компанията е основана през 1996-та година и е сред най-големите туристически агенции в България.
Основен партньор на Usit Colours за Work and Travel e CIEE – Council on International Educational Exchange. Те са най-големият спонсор на обменни програми за студенти в САЩ. Освен със CIEE работят и с няколко други по-малки американски спонсори.

Предлагат Work and Travel във вариант със самостоятелно намерена работа и с работна оферта от спонсора. Обикновено организират лични интервюта с работодатели в България (Job Fairs) , както и онлайн интервюта (Virtual hire) . Първите Job Fairs са в началото на декември.

Има възможност за записване както в офис, така и онлайн.
Предлагат застраховка за отказ от програмата или при отказ на виза– Easy Program Cancellation, която е на цена $89.
Медицинската застраховка, покрива не само работния период, но и целия престой в САЩ, което означава, че валидността и е поне 5 месеца, включвайки туристическия период от 30 дни, както и дните на пътуване до и от САЩ.
Предлагат кредит за бригада с банка ДСК, ексклузивен само за участници на агенцията.
Предлагат собствена услуга за възстановяване на данъци от САЩ на студенти, били на бригада предишни години.
Usit Colours има офиси 10 офиса в страната – във всички по-големи университетски градове.

 

Актуални новини от Usit Colours:

  • 20.07.2020 : Usit Colours не предлагаха ваучери за бъдещи услуги/бригади на записаните, но незаминали студенти пред 2020.
  • 05.10.2020 : За лято 2021 информацията е, че са планирани само онлайн интервюта във връзка с усложненото пътуване и организиране на масови мероприятия заради пандемията
  • 16.11.2020 : Вече можете да се записвате онлайн за бригадата, както и да плащате вноските по своята програма изцяло онлайн

 

Научете повече