Work and travel Агенции

NGb consulting

NGB-CONSULTING (основана през 2004-та година) е компания за организиране на междукултурен обмен, консултиране за висше образование в чужбина и консултиране в сферата на организационното развитие, мениджмънта и УЧР. 

Сферите на дейност на компанията, насочени към студентската аудитория са следните : Work and Travel, Internships, Working abroad, High school academic programs.

Work and Travel програмата се предлага в три варианта – Self Arrange, Arrange Placement и Exclusive Placement. Exclusive Placement e на най-висока цена и “предлага най- добрите работни оферти за твоята Work and Travel програма, с най- високото заплащане в Cape Cod, Martha’s Vineyard и други!!!”

Добре е да се обърне внимание, че в посочените цени на програмата не е включена задължителната медицинска застраховка, както и application fee в размер на 50 лева. Изваждането на цената на застраховката от общата цена на програмата не е практика при пакета услуги на другите агенции за Work and Travel.

Цената на ден на застраховката е $1.9, което когато се пресметне за един около 4 месечен престой в САЩ, или минимум 120 дни, добавя към посочените цени още около $230. Агенцията предлага връщане на цялата такса по програмата в случай на отказ на виза, при заплащане на допълнителна такса от $89.

NBG имат един офис в София.

Научете повече