Work and travel Агенции

Cool Travel

Куул Травел България е агенция, която стартира своята дейност през 2008 година- първоначално се фокусират във Work and Travel и с течение на времето добавят към своята дейност образование в чужбина. Няма обявена информация с кои американски спонсориращи организации работят, по последни наблюдения това са WISE и Greenheart Exchange.

Cool Travel се рекламират като “агенция N1 за WAT оферти”, което твърдение не е подкрепено с разяснение дали става въпрос за брой, разнообразие или качество, както и според каква класация заемат първото място. Неофициално Cool Travel опитва да наложи репутация като агенция, предлагаща предимно работа за Cape Cod, От публикуваните на сайта им оферти, се забелязва стандартния микс от популярни дестинации за Work and Travel.
Be safe – това е името, което агенцията е дала на своята версия за застраховка за отказ от програма. Липсват подробности какво точно включва тя, колко струва и при какви условия е валидна.

Cool Travel рекламират свой “Студентски център” в Провинстаун, Масачузец, като място, където студентите, които са на бригада могат да получат съдействие по време на бригадата си. От изброените предлагани услуги на центъра, като той би могъл да е полезен основно на студенти, които са на бригада в Провинстаун.

Куул Травел разполагат със 7 офиса.

 

Актуална информация от Cool Travel:

  • 15.07.2020 : Cool Travel издават ваучери за бъдещи услуги/бригади на записаните, но незаминали студенти пред 2020. Възстановяване на суми по неосъществени бригади за 2020 ще извършват след края на октомври 2020.
  • 18.09.2020 : Офисът на Cool Travel в София e затворен перманентно.

Научете повече